Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon hos Slatlem Nordvest

Slatlem's sertifiserte merkeverksted for ŠKODA finner du hos Slatlem Bilsentrum. Der får du en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, frontruteskift eller EU-kontroll på din ŠKODA. Vi har også et eget dekkhotell slik at dekkene dine holder seg optimale til neste sesong. Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt så kan vi hjelpe deg.

Vi er et merkeverksted for ŠKODA som har lang erfaring med merkevaren. Hos oss treffer du serviceinnstilte og løsningsorineterte ansatte som alltid har tid til deg. Våre ansatte har god kompetanse og kursing på Skoda fra fabrikken. Vi bruker alltid originale bildeler fra ŠKODA, og dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre.
I tillegg har vi alt spesialverktøy som trengs for å gjøre den beste jobben, samt at vi har konkurransedyktige priser på våre tjenester og tilbehør.